Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Goodyear Zomerbanden


Een perfect rijcomfort met Goodyear zomerbanden

Al vele jaren behoort Goodyear tot 's werelds toonaangevende bandenfabrikanten. Dankzij voortdurende introductie van nieuwe en innovatieve technieken slaagt het bedrijf erin zomerbanden te produceren die voldoen aan de hoogste normen. De afgelopen jaren hebben de Goodyear zomerbanden steeds nieuwe maatstaven gezet, waardoor de resultaten van tests met Goodyear zomerbanden buitengewoon positief zijn.

Innovatieve technologie bij het testen van Goodyear zomerbanden

De bandenfabrikant heeft de afgelopen periodes steeds de aandacht getrokken met steeds verfijndere technologieën. Zo heeft de bandenfabrikant de revolutionaire "SmartWear" -technologie geïntroduceerd in de OptiGrip-productlijn. Naarmate het loopvlak slijt, worden nieuwe groeven en rubberlagen blootgelegd. Hierdoor kan de zomerband optimale prestaties bieden gedurende de gehele levensduur. In 2009 introduceerde Goodyear ook de innovatieve EfficientGrip-band met "FuelSaving-technologie" voor een verminderd brandstofverbruik.

De juiste band voor elk voertuig

Goodyear zomerbanden bieden maximaal rijcomfort voor elk voertuig. De voordelen van Goodyear zomerbanden komen vooral tot uiting wanneer maximale grip op droge en natte wegen vereist is. Of het nu gaat om een comfortabele band voor een gezinsauto, een brede band voor de ambitieuze sportieve rijder of een winterband met evenwichtige handelbaarheid: Goodyear biedt de juiste band voor elke behoefte en eis.

Topbeoordelingen voor Goodyear zomerbanden

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Dankzij hun innovatieve technologieën staan Goodyear zomerbanden altijd bovenaan in regelmatig gehouden tests. "AutoBild Sportscars" heeft in 2012 de vermelding "uitstekend" toegekend. Volgens de testers is de Goodyear zomerband een veelzijdig talent op zowel droge als natte wegen. De zomerband overtuigt met goede remprestaties op nat en droog wegdek, goed comfort en extreem laag rolgeluid. Volgens het gespecialiseerde tijdschrift "Sportauto" is de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 een krachtpatser op nat wegdek. De hoogwaardige band van Goodyear scoorde in bijna alle categorieën het hoogste aantal punten.

Hoge kwaliteit en gunstige prijs

De hoge kwaliteit van Goodyear zomerbanden gaat niet ten koste van de prijs, want Goodyear zomerbanden bieden een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Goodyear-banden de eerste keuze zijn, zowel in de industrie als bij eindgebruikers, als het gaat om eersteklas zomerbanden. Of je nu kiest voor de EfficientGrip Performance banden of Eagle F1 banden, wij helpen je graag bij het maken van je keuze. Profiteer nu van de gelegenheid om je nieuwe Goodyear banden voordelig te bestellen op autobandenmarkt.be!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer