Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Goodyear All season banden


De Goodyear All Seasons band: innovatieve technologieën voor jou!

Ben je op zoek naar een band die uitstekende bochtenstabiliteit biedt, ongeacht de weersomstandigheden en zelfs bij hoge snelheden? Zoek niet verder! De Goodyear All Seasons band voldoet aan al je verwachtingen. Zijn uitzonderlijke prestaties worden mogelijk gemaakt door de Weather Reactive technologie. En dat is nog niet alles!

Deze band heeft een all-season profiel met echte SmartTRED-profieldelen, speciaal ontworpen om zich aan te passen aan elke situatie. Het loopvlak is verrijkt met een silicamix die optimale grip biedt. In de winter zul je vooral de hoge dichtheid van de lamellen waarderen, die zorgen voor perfecte tractie op ijs en sneeuw. Bovendien herken je gemakkelijk het sneeuwvloksymbool op deze band, wat een garantie is dat hij geschikt is voor wintergebruik.

Naast de loopvlakmix heeft de Goodyear All Seasons band een speciale contour op het contactvlak met de weg. Deze contour vermindert de rolweerstand door een gelijkmatige drukverdeling, wat resulteert in een lager brandstofverbruik. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze band ook een innovatief ontwerp dat het risico op aquaplaning minimaliseert, vooral tijdens regenachtige seizoenen.

Wil je de Goodyear All Seasons band gemakkelijk kopen?

Goodyear Vector 4 Seasons

Het is zo simpel als wat! Talrijke tests uitgevoerd door gespecialiseerde tijdschriften en autolubs hebben altijd de kwaliteiten van deze band geprezen. Het werd zelfs door het Autobild magazine bestempeld als "een foutloze superieure all-terrain band". Bovendien behaalde hij zeer goede resultaten in de ADAC-test voor all-season banden, met name op het gebied van slijtvastheid en brandstofverbruik.

Aarzel niet langer en bestel nu deze all-season band tegen een speciale prijs door de link naar onze gespecialiseerde online winkel, autobandenmarkt.be, te volgen. Als je advies nodig hebt bij het maken van je keuze, staat onze klantenservice van maandag tot vrijdag voor je klaar. Wacht niet langer, rust jezelf nu uit met de beste Goodyear All Seasons band!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer