Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Veelgestelde vragen

 1. Wat betekent IBAN?
 2. Kunt u mij garanderen dat de prijzen niet omhoog gaan?
 3. Zijn in de aanschafprijs BTW en verzendkosten inbegrepen?
 4. Is betalen met een creditcard veilig?
 5. Hoe kan ik bij u betalen?
 1. Wat betekent IBAN?

  Het IBAN (International Bank Account Number) staat voor een individuele bankrekening, in tegenstelling tot de BIC-code, die naar een bepaalde bank verwijst. Het IBAN telt maximaal 34 alfanumerieke tekens en heeft een vaste lengte per land. Het IBAN bestaat uit een landcode (twee letters), een controlegetal (twee cijfers) en een (voor bepaalde landen aangevuld) nationaal rekeningnummer. Daar een wereldwijde omstelling nog enige tijd op zich laat wachten doet u er goed aan ook uw SWIFT/BIC code te vermelden
 2. Kunt u mij garanderen dat de prijzen niet omhoog gaan?

  De prijzen op de internationale bandenmarkt zijn afhankelijk van vraag en aanbod , en de koersschommelingen van de dollar en van de euro hebben onmiskenbaar een invloed op de bandenprijs. Delticom probeert daarom de laagste prijs voor u te realiseren. De gegarandeerde prijzen vindt u bij onze aanbiedingen.
 3. Zijn in de aanschafprijs BTW en verzendkosten inbegrepen?

  In de aanschafprijs zijn inderdaad de BTW en de verzendkosten binnen België inbegrepen. De actuele leverings- en betalingsvoorwaarden vindt u hier.
 4. Is betalen met een creditcard veilig?

  Ja! Tenzij u onbevoegden toegang geeft tot uw creditcard gegevens. er zijn al veel handelaren die uw gegevens optimaal beveiligen zodat een misbruik is uitgesloten. Onze beveiliging - SSL - Secure Socket Layer - is momenteel een van de beste beveiligingen.
 5. Hoe kan ik bij u betalen?

  Wij bieden u de mogelijkheid aan te betalen door middel van creditkaart, overschrijving per bankgiro of per instant-banking.

  -Betaling met creditcard: hierbij geeft u uw credietcardnummer en de geldigheidsdatum aan. Na controle wordt uw bestelling direkt verstuurd. We accepteren Visa, Eurocard/Mastercard, American Express en Diners.

  -Betaling door overschrijving per bankgiro: maak het totaalbedrag over op het banknummer wat onder aan uw rekening op internet wordt vermeld. We zullen de banden direkt na ontvangst van de betaling afleveren. 
   
  Opgelet: gelieve begrip te hebben voor het feit,dat we bij aluminium velgen en lichtmetalen velgen voor complete wielen, geen inning m.a.w. betaling door automatische afschrijving, kunnen aanbieden.

  -Betaling per sofortbanking: u betaalt gemakkelijk, zeker en vlug met uw online bankrekening.

  -Betaling per PayPal.