ico 0032 27470233 ico

Optimaal wegcontact in alle weersomstandigheden dankzij de natuur: Shark Skin Technology.

De beste manier om zich door water te verplaatsen

We kunnen heel wat leren van de natuur. Neem haaienhuid bijvoorbeeld: op het eerste gezicht ziet hij er bijna glibberig uit. Maar als je dichter kijkt, zie je dat de huidstructuur bestaat uit in elkaar overvloeiende tandachtige schubben - huidtanden genaamd. Je kunt de huidstructuur zelfs voelen: als je een haai van kop tot staart streelt, is de huid erg glad. Maar in de omgekeerde richting voelt hij enorm ruw aan. Hierdoor kunnen haaien zich uitermate doeltreffend doorheen het water bewegen en ondervinden ze minder weerstand dan andere zeedieren.

De huidtanden van de haai hebben ook groeven. Die groeven zijn de inspiratiebron geweest voor onze innovatieve Shark Skin Technology. Voor u betekent dit een maximale bescherming tegen aquaplaning wanneer u de Uniroyal-banden gebruikt.

Onze banden met Shark Skin Technology

RainSport 3

Zomerband

De Uniroyal-zomerband RainSport 3 is de eerste band met de Shark Skin Technology. Voor zijn oppervlaktestructuur lieten we ons inspireren door de groeven op de huidtanden van de haaienhuid. Zo wordt de manier waarop het water passeert en uiteen wordt gedreven, aanzienlijk verbeterd. Dit vermindert de weerstand, maar houdt de band tegelijk stevig op de weg. Het resultaat? Optimale bescherming tegen aquaplaning én veiliger rijgedrag.

Vind uw band

AllSeasonExpert 2

Vierseizoenenband

De Uniroyal-vierseizoenenband AllSeasonExpert 2 beschikt over een geoptimaliseerd loopvlakpatroon in combinatie met de Shark Skin Technology voor een maximale bescherming tegen aquaplaning. Zodra water met de band in contact komt, wordt het door het speciale patroon omgeleid. Het water stroomt van het midden van het patroon meteen naar de buitenste schoudergroeven, waardoor aquaplaning wordt vermeden. Hierdoor is de AllSeasonExpert 2 het hele jaar door een betrouwbare band.

Vind uw band

Uniroyal. Een merk van Continental.

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 16.06.2019 07:58