Bestellen, zo gaat het!

In vijf stappen kunt u nu de bestelling afronden:

  1. In de eerste stap wordt nogmaals het aanbod inclusief BTW, verzendkosten en verwijderingsbijdrage in Nederland getoond. Vergeet u niet akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden anders komt u niet in de volgende stap.
  2. In de volgende stap worden u persoonsgegevens gevraagd. Hiernaast kunt u kiezen of u de banden wil laten afleveren bij uw thuis of op een ander adres. U kunt uw bestelling rechtstreeks naar de garages laten sturen die u kunt vinden onder ons garagenetwerk
  3. In de derde stap worden de gegevens die u heeft ingevoerd op een rijtje gezet en dient u te kiezen voor een betalingswijze. Wij bieden de volgende opties: middels een Bankoverschrijving, Eenmalige automatische incasso [wij incasseren nadat wij de banden hebben verstuurd] en creditcard [Mastercard/Eurocard, VISA, American Express, Diners Club].
    Voor orders tot € 300,- bieden wij u de mogelijkheid Op rekening [u betaalt met een overschrijving nadat u de banden heeft ontvangen].
  4. In de volgende stap wordt de gehele order getoond en kunt u kiezen voor de optie 7 dagen bedenktijd. Wanneer u voor deze optie kiest wachten wij 7 dagen met de het behandeling nemen van uw order. Gedurende deze periode kunt u ten alle tijden uw order annuleren. Hiernaast is in deze stap ruimte om opmerkingen / kritiek te plaatsen. Wij wijzen u op de 30 dagen garantie om de banden terug te mogen sturen. Als laatste vragen wij u nogmaals uw naam in te voeren om de order te bevestigen.
  5. In de laatste stap ziet u nogmaals een overzicht met daarbij vermeld uw ordernummer. De order die u geplaatst heeft wordt bevestigd door een e-mail waarin u dezelfde gegevens kunt terugvinden. Wanneer het tijdstip van aflevering bekend is, krijgt u van ons per e-mail een rekening waarin de geplande leverdatum is vermeld. U kunt dan desgewenst een afspraak maken met een garage voor de montage.

De uiteindelijk levertijd is sterk afhankelijk van de gekozen betalingswijze. Hebben wij direct zicht op uw betaling [creditcard, automatische incasso of op rekening] en liggen de banden op voorraad dan is levering binnen 2- 5 werkdagen mogelijk.
 

Wanneer u zich heeft vergist bij het inbrengen van uw order, dan kunt u op twee manieren de order corrigeren:

  1. U stuurt een e-mail naar autobanden@delti.com en vermeldt de juiste gegevens of neemt telefonisch contact met ons op.
  2. Wanneer u een wachtwoord heeft [onder de knop Mijn order u met uw e-mail adres een wachtwoord aanvragen] kunt u zelf uw order corrigeren

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG