ico 0032 27470233 ico

Toyo Zomerbanden

Toyo

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen BelgiŽ. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in BelgiŽ Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 415 Klantenwaardering

Zeer goede service, geen lange wachttijden en perfecte aflevering vorige keer. Dimitri O., Tildonk meer

Prijzen zijn per band en incl. BTW in BelgiŽ.


Toyo zomerbanden voor alle mogelijke wagens

Toyo is een van de vele bandenproducenten uit AziŽ. Het merk onderscheidt zich van de overige bandenfabrikanten door de nadruk op de ontwikkeling van banden, chemicaliŽn en nieuwe rubbersamenstellingen waardoor betere prestaties neergezet kunnen worden. Toyo Tires is pas sinds dertig jaar actief in Europa en vestigde zich in 2005 in Duitsland, om zo beter te kunnen leveren aan de Europese markt. De eerste banden van dit merk werden echter al in 1945 gemaakt in Osaka, Japan. Sindsdien heeft dit bandenmerk gewerkt aan het vergroten van het marktaandeel, vooral door alle mogelijke banden uit te brengen voor alle mogelijke voertuigen. Hieronder vallen niet alleen personenautoís, maar ook vrachtwagens, raceautoís, SUVís en 4x4 modellen.

Toyo zomerbanden op het internet vergelijken

Er wordt altijd veel tijd en aandacht besteed aan het uitzoeken van de beste winterbanden. Het is aan te raden om hetzelfde te doen bij het zoeken naar zomerbanden. Deze moeten namelijk slijtvast zijn bij de hogere temperaturen. Vergeet niet dat de temperatuur van het asfalt in de zomer veel hoger uit kan vallen dan de buitentemperatuur op de thermometer. Er zijn verschillende aspecten waar je op kunt letten bij het vergelijken van de Toyo zomerbanden, de meeste vind je direct op het bandenlabel zelf. Zo kun je kijken naar het geluidsniveau van de banden, de rolweerstand van de band en de grip die geboden wordt bij het rijden op nat wegdek. Houd in de gaten dat de eigenschappen van de band het best tot hun recht komen bij de juiste spanning voor de banden voor jouw auto. De juiste druk in de band verlengt daarnaast ook de levensduur, extra redenen om goed op de spanning te letten dus.

Toyo zomerbanden bestellen en laten monteren

Online autobanden kopen is de laatste jaren aanzienlijk eenvoudiger geworden. Het vergelijken van de banden en de prijzen in de winkel is een kwestie van minuten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om direct de montage te regelen. Je zoekt gewoon een van de lokale montagepartners uit de lijst uit en boekt een afspraak. We kunnen de banden zelfs gratis bij de partner laten bezorgen wanneer je meer dan twee banden bestelt. Op die manier wordt het makkelijker en goedkoper om online de banden en velgen voor jouw auto te regelen. Op autobandenmarkt.be vind je niet alleen een bijzonder breed aanbod, je vindt er ook de service die het leuk maakt om online te winkelen.

Naar de Toyo profielen:

autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 28.02.2020 07:50