Sava All seasons autobanden

Sava

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen BelgiŽ. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in BelgiŽ Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 419 Klantenwaardering

Zeer goede service, geen lange wachttijden en perfecte aflevering vorige keer. Dimitri O., Tildonk meer

Prijzen zijn per band en incl. BTW in BelgiŽ.


Sava all seasons banden, altijd de juiste band

Sava is een bandenfabrikant met een geschiedenis die teruggaat naar 1921. Het bandenmerk komt uit SloveniŽ en heeft lange tijd gewerkt aan het verbreden van de afzetmarkt. Tegenwoordig worden de banden gemaakt onder de vlag van Goodyear, maar het Sava label is gewoon behouden gebleven omdat er een goede naamsbekendheid opgebouwd was al voor de overname. Na de overname van Goodyear is er veel geÔnvesteerd om de productie van de banden te verbeteren, alsmede de eigenschappen van de banden. Daardoor heeft Sava een streepje voor gekregen op de andere merken. Zeker wanneer het gaat om de Sava all seasons banden. Deze waren al tijdig op de markt en bewezen dat er wel vierseizoenenbanden zijn die binnen Europa gemaakt worden en die prima prestaties leveren op de momenten dat het nodig is. Alle Sava all seasons banden vind je uiteraard gewoon in onze shop waar je direct een bestelling kunt plaatsen.

Sava all seasons banden vergelijken en bestellen

Het online bestellen van banden is natuurlijk niet nieuw, maar zelfs wij geven toe dat het de afgelopen jaren een stuk makkelijker geworden is. Zo vind je bij ons direct de Sava Adapto HP die gewoon vergeleken kan worden met alle andere banden. Let erop dat je eerst de goede bandenmaat invoert voordat je begint met vergelijken. De eigenschappen van de band die op het bandenlabel vermeld staan, zijn verbonden aan de maat van de band. Zo is een bredere band vaak minder stil dan een brede band, maar zal die sneller grip bieden tegen een hogere rolweerstand. De maat van de banden die je nodig hebt, vind je aan de buitenzijde van de huidige banden op de auto. Heb je de goede bandenmaat gevonden, dan kun je direct op zoek naar de Sava all seasons banden die bij jouw auto passen, of de wensen die je zelf hebt. Alle prijzen staan direct in beeld op de overzichtspagina, zodat het vergelijken nog makkelijker wordt en je direct weet wat je wilt bestellen.

Sava all seasons banden, de montage regelen

Wil je zeker weten dat je direct kunt profiteren van de aankoop bij ons? Dan regel je direct de montage bij de bestelling. We hebben servicepartners door heel Nederland, waardoor de kans bijzonder groot is dat er een partner bij jou in de buurt zit. Bestel je meer dan twee banden, dan is de verzending van jouw bestelling volledig gratis. Banden bestellen doe je uit een groot aanbod aan banden tegen aantrekkelijke prijzen, en dat vind je op autobandenmarkt.be.

Naar de Sava profielen:

autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 04.08.2020 07:44