All seasons autobanden


Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 423 Klantenwaardering

Perfect Uros T., Gentbrugge meer

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.


All seasons - Banden Voor Ieder Seizoen

Veel klanten willen de voordelen van zomer čn winterbanden combineren. Dat is precies waar de all seasons band op inspeelt. Het betekent niet dat All seasons banden de beste prestaties hebben in alle seizoenen. De banden zijn een compromis. Het loopvlak en de samenstelling van de band, optimaal voor droog en nat weer gedurende de zomer kan technisch gezien niet optimaal presteren op sneeuw en ijs. Daarentegen geeft de all-season band voldoende prestatie het hele jaar door. Tevens bespaart het de bestuurder de halfjaarlijkse wissel tussen zomer- en winterbanden.

Ook zijn er voortdurend ontwikkelingen waarbij de prestatie van all seasons banden weer verder verbeterd wordt in alle seizoenen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de CrossClimate + van Michelin. In tegenstelling tot de traditionele all seasons banden heeft deze band als basis een zomerband waaraan wintereigenschappen zijn toegevoegd. Samen met de technische innovatie van materiaal en profiel verbetert dit de prestatie aanzienlijk.

Wanneer zijn All seasons banden een juiste keuze?

De verkeerde banden onder de juiste auto is niet alleen vervelend maar kan ook gevaarlijk zijn. Als u normaal onder gemiddelde weersomstandigheden rijdt maar ook in de winter het vertrouwen wilt hebben dat u met een zeker gevoel de weg op kunt, is de all seasonss band waarschijnlijk een goede keus. Let wel op de vereiste kwalificatie van de band wanneer u onder winterse omstandigheden in landen gaat rijden, zoals bijvoorbeeld Duitsland, waar het verplicht is om op, bij de omstandigheden passende, banden te rijden. Neem de tijd om op uw gemak de juiste keuze te maken uit het ruime assortiment op autobandenmarkt.beAbonneer op onze nieuwsbrief.

Wordt lid van onze mailing list om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 28.10.2020 07:09