ico 0032 27470233 ico

All Terrain banden


Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 400 Klantenwaardering

goede prijs!!! Kevin D., Avelgem meer

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.Met All Terrain banden kunt u alle kanten op

All Terrain banden (ATV afgekort) behoren tot de categorie Off-road banden en kunnen, zoals de naam al aangeeft, zowel op onverhard als verhard wegdek gebruikt worden. Bestuurders van off-road voertuigen en SUV’s zijn liefhebbers van deze banden omdat ze optimaal comfort hebben en tegelijkertijd met één set banden overal veilig kunnen rijden. Off-road rijden vormt een uitdaging waarvoor banden een cruciaal stuk gereedschap zijn. Tenslotte stellen slijk en drek bijzondere eisen aan het voertuig en de banden, die altijd voor voldoende grip moeten zorgen.

All Terrain banden zijn alleskunners

Om het steeds wisselen van banden te voorkomen bij het wisselen tussen snelweg en onverhard en terug, zijn All Terrain banden de ideale oplossing. De banden zijn een universeel middel voor diegene die af en toe in licht tot middelzwaar terrain rijden. De banden worden gekenmerkt door extra grote loopvlakblokken voor de best mogelijke grip op onverhard terrein. Modderige heuvels of wegen in het veld of in het bos zijn dus geen enkel probleem. De specifieke eigenschappen voor off-road dragen ongevraagd ook bij aan de performance en veiligheid op de verharde weg: Stabiliteit in bochten, de compound van de band is geluidsarm en slijtage bestendig en de perforatiebescherming werkt natuurlijk uitstekend tegen lekrijden. Waar voorheen deze combinaties in één band niet mogelijk waren, hebben moderne en innovatieve technieken gezorgd voor de optimale mix. Daarom kunt u tegenwoordig tegelijkertijd genieten van comfort op de snelweg en een optimale en veilige rijervaring off-road. Struin door het aanbod van All Terrain banden op autobandenmarkt.be

autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 17.12.2018 07:09